Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av smekabcitylife.se. Godkänn.
 
Vill du läsa mer om vår policy kring cookies klickar du här.

Hållbarhet mer än en trend

Smekab Citylife Hållbarhetsredovisning 2018 - The Urban Friendly Framtid.

Vi har arbetat med hållbarhet sedan 1961 – men det är först på senare år som vi kallar det så. För oss är hållbarhet inte en trend eller en certifiering. Det viktigaste för oss på Smekab Citylife är att vi genomför förändringar och aktiviteter som bidrar till en bättre värld som får människor att trivas.

Hållbarhetsarbetet är nära sammankopplat med våra kärnvärden: respekt, omtanke, drivkraft och integritet. Som ett växande bolag vill vi ta ett bredare ansvar för att bidra till en hållbar utveckling av det samhälle vi verkar i – lokalt som globalt.

EU ställer i dag krav på att företag och organisationer över en viss storlek skall hållbarhetsredovisa. Smekab Citylife är inte av den storleken. Vi väljer att hållbarhetsredovisa ändå! För oss är Hållbarhetsredovisningen något att förhålla sig till, något att vara stolt över och något som vägleder vårt fortsatta arbete.

Hållbarhetsredovisning 2021
Vår hållbarhetsredovisning är inspirerad av den globala standarden GRI (Global Reporting Initiative) och avser kalenderåret 2021.

Vill du veta mer om vårt hållbarhetsarbete, så kan du här ta del av vår Hållbarhetsredovisning 2021 – The Urban Friendly framtid (PDF)

Det brukar sägas att boken alltid är bättre än filmen! Bedöm själv, genom att också se filmen The Urban Friendly framtid!

 

Arkiv hållbarhetsredovisningar

Hållbarhetsredovisning 2021 (PDF) 

Hållbarhetsredovisning 2020 (PDF) 

Hållbarhetsredovisning 2019 (PDF) 

Hållbarhetsredovisning 2018 (PDF) 

Hållbarhetsredovisning 2017 (PDF)