Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av smekabcitylife.se. Godkänn.
 
Vill du läsa mer om vår policy kring cookies klickar du här.

Vi stödjer Musikhjälpen 2017!

Publicerad 2017-12-15, Nyheter

Vi stödjer Musikhjälpen 2017

 

Vi stödjer Musikhjälpen och deras viktiga insamling till förmån för barn som faller offer för sexhandel. Vi hoppas att fler barn får uppleva trygghet och frihet.

Musikhjälpen är ett årligt insamlingsevent som funnits i Sverige sedan 2008. I år sänds programmet från Umeå den 11-17 december. Årets tema är Barn är inte till salu. Sveriges Radio sänder live dygnet runt för att tillsammans med Radiohjälpen uppmärksamma och på olika vis samla in pengar till en undangömd humanitär katastrof.

Vad går pengarna till?
Varje minut säljs fyra barn i sexhandeln världen över. En del barn som lever i fattigdom tvingas bidra till familjens försörjning och att sälja sin kropp kan ibland vara det enda alternativet.
Det är förbjudet att köpa, sälja eller delta i handel av människor. Ändå har människohandeln blivit en av världens största organiserade brottsliga verksamheter, där barns kroppar är en efterfrågad handelsvara. Sexhandeln med barn är en växande kriminell miljardindustri, där mörkertalen är enorma.
Många av de barn som far illa syns knappast i någon statistik. Två miljoner barn utnyttjas i sexhandeln varje år, men bara i Indien uppger FN att siffran är 1,2 miljoner, och organisationer är eniga om att fler barn är drabbade.

Så kan du vara med och bidra för att hjälpa utsatta barn:
Swisha en peng till 9019506 och skriv MH2017 SMEKAB i början av meddelandet.

Läs mer om årets insamling och vad pengarna kan användas till på Musikhjälpen >>

Barn är inte till salu – Tillsammans gör vi skillnad!

Smekab Citylife
Saferoad Smekab AB