Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av smekabcitylife.se. Godkänn.
 
Vill du läsa mer om vår policy kring cookies klickar du här.

Vi stödjer KDFFs Summercamp 2019

Publicerad 2019-08-27, Nyheter

Vi stödjer Kristianstads DFF:s Summercamp 2019

Vi är stolta samarbetspartners för Kristianstads DFF:s Summercamp.

Summercamp ingår i KDFFs sociala projekt Kids In Motion (KIM). KIM syftar till att öka den fysiska aktiviteten och minska stillasittandet bland barn och unga i Kristianstad genom att uppmana till spontan aktivitet, samt att hjälpa barnen att hitta glädje till vardagligt idrottande och därefter ta steget in i föreningslivet.

Aktiviteterna kräver inga förkunskaper och är kostnadsfria för barn i åldern 6-12 år. Spelare från KDFF deltar i projektet och finns under helgerna på Kristianstads spontanidrottsplatser för att hjälpa till att inspirera till aktivitet, rörelse och mod att prova på nya sporter.

I takt med att samhället förändras och människor med olika kulturer och bakgrund blir en självklarhet i vår vardag bör även idrottsrörelsen utvecklas och anpassas. Genom Kids In Motion skapar KDFF möjligheter till social samvaro och möten mellan människor på våra spontanidrottsplatser.

Smekab Citylife vill genom starka samhällsengagemang bidra till att skapa trivsel i urbana miljöer, därför ser vi samarbetet med KDFF som otroligt positivt och som en del i vårt CSR-arbete.

Läs mer:
KDFFs sociala projekt och Kids In Motion