Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av smekabcitylife.se. Godkänn.
 
Vill du läsa mer om vår policy kring cookies klickar du här.

Vi söker produktutvecklare

Publicerad 2018-02-08, Nyheter | Tillsatta tjänster

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT.

Vi söker en produktutvecklare som brinner för och vill bidra till cyklismens utveckling i det hållbara urbana samhället.

Smekab Citylife går en mycket spännande framtid till mötes. Just nu söker vi, till vårt sortiment av cykelprodukter, en kollega som ska arbeta som produktutvecklare med stort produkt- och marknadsfokus. Tjänsten ställer höga krav på att klara av att manövrera flera parallella projekt och att besitta förmågan att kunna prioritera och vara flexibel. Antar du utmaningen får du chansen att arbeta i ett välmående företag med intressanta moderna produkter, spännande kunder och trevliga kollegor. Hos oss blir du en viktig kugge med möjlighet att påverka och göra skillnad.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter
•  Nyutveckling
•  Specialförfrågningar och produktkalkylering
•  Konstruktionsändringar
•  Ritningsändringar
•  Fungera som kontaktperson mot produktionen och inköpsfunktionen
•  Teknisk support mot säljkår och kunder
•  Teknisk dokumentation, monteringsanvisningar och CE-märkning
•  Vara produktchef för cykelprodukter och delta i vårt interna produktråd
•  Delta i branschspecifika mässor, seminarier och konferenser
•  Följa trender, i Skandinavien och i Europa, inom cyklismområdet för att få nya influenser
•  Förse vår Marknadskommunikatör med produktmaterial

Tjänsten är på heltid med placering i Önnestad utanför Kristianstad. Du ingår i ett team om fem personer och rapporterar till vår Konstruktionschef. Du arbetar också i nära samarbete med vår VD. Arbetet innebär en del resor till kunder och i samband med mäss- och konferensbesök (ca 10 övernattningar per år). Körkort är ett krav!

Bakgrund och personliga egenskaper
Vi söker dig som brinner för och vill bidra till cyklismens utveckling i det hållbara urbana samhället. Du har ingenjörsutbildning på högskolenivå (t.ex. produktutveckling, maskinteknik eller byggkonstruktion) och ca tre års relevant arbetslivserfarenhet där arbetet skett i nära samarbete med kunder, leverantörer, försäljningsorganisation och produktion.

Du är en van användare 3D CAD. Saknar du eftergymnasial utbildning har du istället längre relevant arbetslivserfarenhet (i närtid). Har du arbetat inom segmentet offentliga miljöer (möbler, design, belysning, etc.) ser vi det som meriterande. Du behärskar svenska obehindrat och har mycket goda kunskaper i engelska.

Som person är du mycket engagerad och lösningsfokuserad. Du är mer generalist än specialist och du har lätt för att kommunicera och bygga nätverk både internt och externt. Med hjälp av din goda planerings- och prioriteringsförmåga klarar du att hantera flera parallella uppgifter och projekt. Andra egenskaper som är utmärkande för dig är din initiativförmåga och noggrannhet.

Kontakt och ansökan
I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Är du intresserad och stämmer in på profilen skickar du in en personlig presentation och ditt CV på svenska där du tydligt beskriver dina erfarenheter och kompetenser inom ovanstående områden och varför du är intresserad av tjänsten. Du ska också specificera ev. erfarenhet som kan vara extra relevant för den här tjänsten.

Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Heijmink på 070-554 03 42 eller helena.heijmink@comcube.se alt. Helena Fransson på 070-554 05 04. Sista ansökningsdag är den 11 mars 2018.

Notera att vi arbetar med urvalet löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum!
Du ansöker om tjänsten genom att bifoga din personliga presentation och ditt CV via denna länk: https://comcube.mynetworkglobal.com/se/what:job/jobID:189286/
Ansökningar tas endast emot via denna länk.

Välkommen med din ansökan!