Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av smekabcitylife.se. Godkänn.
 
Vill du läsa mer om vår policy kring cookies klickar du här.

Vi söker produktionspersonal

Publicerad 2020-01-31, Nyheter | Tillsatta tjänster

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT.

Smekab Citylife växer stabilt och vi är alltid intresserad av personer som med rätt attityd, kompetens och engagemang kan vara med att driva vår produktion. Vi söker under februari förstärkning till vår personalstyrka inom svets, logistik, varmförzinkning.

Vi söker dig med rätt attityd, en vilja att lära och social förmåga att arbeta i såväl grupp som självständigt. Alla tjänsterna är på 2-skift och är visstidsanställningar med placering i Önnestad.

Vi söker under februari 2020:

Svetsare till vår verkstad, där vi svetsar manuellt med hjälp av fixturer eller i svetsrobotar. Vi letar efter dig som har utbildning som svetsare och gärna nyligen arbetat som svetsare.

Operatörer till vår varmförzinkning, där vi ytbehandlar/varmförzinkar våra svetsade artiklar och därefter monterar. Vi letar efter dig som inte är rädd för att ta i, då mycket av arbetet är manuellt. Vi ser gärna att du har arbetat med händerna då även montering av artiklar ingår. Truckkort är meriterande.

Operatörer till vår logistikavdelning, där vi plockar och packar produkter till våra kunder och tar emot gods, genomför kvalitetskontroller och levererar till Produktion samt bokar transporter. Det förekommer mycket truckkörning och truckkort är meriterande. Vidare arbetar vi ett Warehouse Management System, WMS, vilket innebär att i stort sätt alla uppdrag erhålls och rapporteras via bärbara digitala enheter.

Kontakt och ansökan
Mejla din ansökan med ett personligt brev till vår Produktionschef Johan Hansson, johan.hansson@saferoad.se.

Välkommen med din ansökan!