Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av smekabcitylife.se. Godkänn.
 
Vill du läsa mer om vår policy kring cookies klickar du här.

Truck-/lagerpersonal sökes till Saferoad Smekab

Publicerad 2017-07-05, Nyheter | Tillsatta tjänster

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT.

Det går bra för Saferoad Smekab i Önnestad! I början av 2017 investerade vi i en ny rörlaser och efter semestern kommer vår nya robotsvets på plats.
Tack vare vår expansion behöver vi förstärka vår personalstyrka med en Truck-/lagerpersonal.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med godsmottagning och utleveranser vilket innebär att plocka, packa, inventera samt att lossa/lasta lastbilar. Arbetet innebär även en del administrativa arbetsuppgifter med fraktsedlar och orderhantering.

Arbetstiden är dagtid.

Din bakgrund
För att lyckas i rollen krävs det att du är en duktig truckförare med mycket god vana av främst motviktstruck. Du är utåtriktad och har en god känsla för service. Vidare är du ansvarstagande, noggrann och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är administrativt skicklig.

Du är en självgående, prestigelös och engagerad person som inte är rädd för att ”hugga i”. Du är ordningsam och har lätt för att smälta in i nya miljöer.

Tjänsten är en hyrrekrytering, vilket innebär att du först är anställd via Wikan Personal innan du förväntas övergå i en anställning hos Saferoad Smekab.

Tillträdesdag är enligt överenskommelse. Har du arbete idag och sitter på en uppsägningstid är det inget hinder då rekryteringen utgår från ett långsiktigt behov och vår ambition är att du ska bli vår kollega för lång tid framöver.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal. Ansökningar tas endast emot via Wikan Personals hemsida www.wikan.se.
Vi tillämpar löpande urval, så sök direkt!

Kontakta Dan Samuelsson på Wikan Personal vid frågor, 044 – 590 65 01.

Välkommen med din ansökan!

 

Saferoad Smekab AB ingår i den norska koncernen Saferoad Group, som är verksamma i Norden med utveckling, produktion, marknadsföring och försäljning av produkter inom infrastruktur och parkmiljö. Inom Saferoad Smekabs verksamhet ingår vidare uppdragsproduktion inom tillverkning och ytbehandling där företaget är systemleverantör till ledande större företag inom lantbrukssektorn.