Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av smekabcitylife.se. Godkänn.
 
Vill du läsa mer om vår policy kring cookies klickar du här.

Stort och smått på Stockholm Furniture Fair 2019

Publicerad 2019-01-23, Mässor | Nyheter | Pressreleaser

Smekab Citylife återvänder till Stockholm Furniture Fair med spännande nyheter. I montern möts ni av möbler med en större färgpalett och får uppleva hur man kan kreera unika umgängesytor genom byggbara system.

Möbelserien PIXEL, ger var och en möjlighet att designa sitt utrymme, baserat på fyrkantsprofiler i stor variation, där resultatet speglar kreativiteten. Fenomenet återkommer i PIN SYSTEM, moduler som bygger ett väderskydd med pergolakänsla på privata och offentliga urbana ytor.

Bänken EBLOCQ ger oss fler funktioner än att bara vara en sittyta. Den är utrustad med låsbara förvaringsboxar under sittytan, och i varje box finns uttag som erbjuder laddning av mobil och surfplatta, men även ett cykelbatteri.

Med stolen BOHÉM gör vi en tidsresa när denna låter oss uppleva utemöbler som är en modern tolkning av klassiska stolar från skolmiljö. Papperskorgen TLESK, däremot, fyller moderna behov för säkerheten. Transparens kan tyckas vara ett modeord, men TLESK visar på att nyttan med transparens kan kombineras för en attraktiv design

Erbjudandet av utemöbler från Smekab Citylife rör sig fortfarande i gränslandet mellan utomhus och inomhus, medan stadsmöblerna har en tydlig förankring för publika miljöer, både offentliga och privata. Årets nyheter och populära bekantskaper som MAJ och MOJA från förra årets mässa kan upplevas på Stockholm Furniture Fair 2019.

Varmt välkomna att besöka oss i monter A26:16.

Pressmeddelande på Mynewsdesk >>

BOHÉM utemöbel
BOHÉM utemöbel BOHÉM utemöbel BOHÉM utemöbel

EBLOCQ stadsmöbel
EBLOCQ stadsmöbel EBLOCQ stadsmöbel EBLOCQ stadsmöbel EBLOCQ stadsmöbel

PIXEL stadsmöbel
PIXEL stadsmöbel PIXEL stadsmöbel PIXEL stadsmöbel

TLESK papperskorg
TLESK papperskorg TLESK papperskorg

PIN SYSTEM väderskydd
PIN system och väderskydd PIN system och väderskydd PIN system och väderskydd PIN system och väderskydd