Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av smekabcitylife.se. Godkänn.
 
Vill du läsa mer om vår policy kring cookies klickar du här.

Stöd Musikhjälpen 2018

Publicerad 2018-12-11, Nyheter

Musikhjälpen 2018

Vi stödjer Musikhjälpen 2018 och deras viktiga insamling till förmån för barn med funktionsnedsättning. Musikhjälpen är ett årligt insamlingsevent som funnits i Sverige sedan 2008. I år sänds programmet från Lund den 10-16 december.

Årets tema är ”Alla har rätt att funka olika”. Människor med funktionsnedsättning är en av världens mest diskriminerade grupper. Många fastnar i fattigdom, stängs ute och osynliggörs på grund av hinder och stigman. Med funktionsnedsättning är risken stor att drabbas hårdare av nöd och katastrof – och få hjälp sist. För ett barn med funktionsnedsättning kan tidig hjälp och stöd göra enorm skillnad för framtiden.

Vi på Smekab Citylife har en vision om att få alla människor att trivas, årets tema går alltså hand i med det som vi arbetar för. Därför har vi öppnat en insamlingsbössa och startat en auktion på Tradera till förmån för Musikhjälpen.

Vad går pengarna till?
Läs mer om årets insamling och vad pengarna kan användas till på Musikhjälpen >>

Så kan du vara med och bidra för att hjälpa utsatta barn:

Gå till vår insamlingsbössa hos Musikhjälpen! Där kan du skänka valfritt belopp via Swish, Betalkort, SMS eller Direktbetalning.
Länk till vår insamlingsbössa >>

Gå gärna in och lägg ett bud i vår auktion! I auktion finns en turkos RIVAGE vilstol i Resysta med USB-laddning till förfogande (värde ca 14000 kr + moms).
Länk till auktionen >>

RIVAGE vilstol med bord och USB-laddare.

RIVAGE vilstol med bord och USB-laddare.


Tack för att du hjälper oss att stödja årets Musikhjälpen! 

Smekab Citylife

 

Om Musikhjälpen:
Tre programledare flyttar in i en glasbur på ett torg i en svensk stad. I 144 timmar samlar de in pengar till Radiohjälpen och informerar kring ett rättviseprojekt. Programmet sänds non-stop i P3 och på SVT Play, och stora delar av dygnet i SVT.