Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av smekabcitylife.se. Godkänn.
 
Vill du läsa mer om vår policy kring cookies klickar du här.

Säljdriven Affärsutvecklare sökes till Göteborg

Publicerad 2023-10-10, Lediga tjänster | Nyheter

Smekab Citylife växer och ökar farten! Vi arbetar med produkter som förändrar världen och som får människor att trivas. Just nu söker vi en driven säljare till vårt Göteborgskontor – världens chans för dig som vill arbeta med hållbara produkter och intressanta kunder i ett välmående bolag med trevliga kollegor.

Arbetsuppgifter
I rollen som affärsutvecklande säljare får du både stor frihet och mycket ansvar. Inom Smekab Citylife spelar vi alla i samma lag. Du kommer att arbeta som företagets förlängda arm ut mot marknaden för att hitta nya affärsmöjligheter och skapa nya relationer. Du har ett högt fokus på just relationsskapande och är aktiv i att söka upp projekt där målet är att få landskapsarkitekter och kommuner att inkludera våra produkter och lösningar i tidiga planeringssteg.

Vi hjälper, stöttar och lyfter varandra i allt vi gör. Vad som är bäst för kunden är viktigast för oss, därför arbetar vi både teambaserat och gränsöverskridande. Samtidigt innebär arbetet givetvis traditionell försäljning via personliga besök, Teams, telefon, e-post liksom kundaktiviteter, mässor och event. Du skickar egna offerter, går på avslut, rapporterar ditt arbete i vårt CRM-system.

Som säljare är du placerad på vårt trivsamma säljkontor i Göteborg, Katrinerovägen 2A, tillsammans med andra kollegor. Du rapporterar till kontorets regionala försäljnngschef. Du är ute och besöker kunder och föreskrivande aktörer flera dagar i veckan, så körkort och en privat situation som möjliggör resande är en förutsättning. Tjänstebil ingår i tjänsten. Uppskattningsvis rör det sig om en till två övernattningar per månad.

Din profil
Utmärkande med din personlighet är ditt engagemang, affärsfokus, din positiva attityd och känsla för laget. Vi söker dig som ser värdet i att bygga långsiktiga relationer och utveckla befintliga samt nya kunder. För maximal prestation har du en entreprenöriell ådra, där flexibilitet och samarbetsförmåga är helt avgörande.

Vi söker dig som:
• Har relevant produktsäljerfarenhet inom B2B, företrädelsevis inom kommuner och föreskrivande led såsom arkitekter
• Har goda dokumenterade säljresultat
• Är en van användare av digitala mötesplattformar, CRM-system och MS Office
• Talar och skriver svenska och engelska obehindrat
• B-körkort

Vi erbjuder dig
• En portfölj med innovativa tjänster och produkter med ett starkt hållbarhetsfokus
• Ett utvecklande arbete i en central roll, där dina insatser är helt avgörande
• Marknadsmässiga bra villkor i ett bolag som präglas av prestigelös kultur där vi alla jobbar mot gemensamma mål

Kontakt och ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Alexandra Munoz. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Alexandra på telefon 072-5632978. Urval sker löpande så ansök redan idag via www.saljpoolen.se

Välkommen med din ansökan!

Citat från Helén Svensson, Projektledare montage Väst

Citat från Andreas Blomnell, regional försäljningschef Väst.