Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av smekabcitylife.se. Godkänn.
 
Vill du läsa mer om vår policy kring cookies klickar du här.

Saferoad Smekab på Cykelkonferens i Jönköping

Publicerad 2017-05-10, Mässor | Nyheter

Nya produkter visas på cykelkonferensen 2017: PUMPER cykelpump och EDGETYRE cykelställ med LED-belysning.

Saferoad Smekab medverkar på Cykelkonferensen den 9-10 maj i Jönköping.
Cykelkonferensen arrangeras av SKL och Trafikverket och är den årliga nationella mötesplatsen för cykelfrågor. Jönköping står som årets värdkommun.
Deltagare på konferensen jobbar med cykelfrågor inom kommun, region, stat eller som konsult inom infrastruktur och samhällsplanering.

Under 2017 års konferens hamnar fokus på att få saker gjorda. Med en nationell cykelstrategi i ryggen vill man inspirera hur man kan gå från strategi till handling. Under konferensen kommer det att visas fler goda och konkreta exempel på hur cykelfrågor och cyklandet kan främjas – både handfast i förhållande till olika lokala förutsättningar och organisatoriskt. Man önskar också belysa ämnen som alternativa finansieringsmöjligheter och cykelturism samt bjuda på spännande tankar och idéer om utvecklingen på området i framtiden.

Är ni deltagare på konferensen är ni varmt välkomna förbi vår monter för att diskutera idéer och lösningar för cykelparkering, cykelmiljö och möblering av offentlig utemiljö. Vi lanserar en helt ny cykelpump PUMPER och visar cykelstället EDGETYRE med LED-belysning.