Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av smekabcitylife.se. Godkänn.
 
Vill du läsa mer om vår policy kring cookies klickar du här.

Rörlaseroperatör sökes till Saferoad Smekab

Publicerad 2017-07-05, Nyheter | Tillsatta tjänster

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT.

I början av 2017 investerade vi i en ny rörlaser. Nu behöver vi därför förstärka vår personalstyrka med ytterligare Rörlaseroperatör.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta vid någon av våra två rörlasermaskiner. Arbetet innebär att ställa, programmera och köra lasermaskinen efter ritning. På sikt är målet att du även ska introduceras i vår rörbockningsrobot.

Arbetstiden är 2-skift.

Din bakgrund
Du som söker har antingen erfarenhet i närtid som rörlaseroperatör, alternativt att du genom utbildning (CNC-utbildning), förvärvat motsvarande kunskaper. Kunskaper i ritningsläsning är meriterande. Du är en kvalitetsmedveten person som vill få chansen att utvecklas i ett växande företag. Du är van vid att arbeta både självständigt och i grupp.

Vi söker dig som är noggrann i det du gör och som alltid har ett strukturerat arbetssätt. Vi tror också att du har en stark vilja att lära dig nya saker och trivs med att jobba tekniskt. Är du dessutom lyhörd och positiv kommer du att bli en uppskattad kollega hos oss.

Tjänsten är en hyrrekrytering, vilket innebär att du först är anställd via Wikan Personal innan du förväntas övergå i en anställning hos Saferoad Smekab.

Tillträdesdag är enligt överenskommelse. Har du arbete idag och sitter på en uppsägningstid är det inget hinder då rekryteringen utgår från ett långsiktigt behov och vår ambition är att du ska bli vår kollega för lång tid framöver.

Då arbetet är förlagt till skifttid, och det inte går att ta sig till oss med kollektivtrafik, är körkort och tillgång till bil ett krav.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal. Ansökningar tas endast emot via Wikan Personals hemsida www.wikan.se.
Vi tillämpar löpande urval, så ansök redan idag!

Kontakta Dan Samuelsson på Wikan Personal vid frågor, 044 – 590 65 01.

Välkommen med din ansökan!

 

Saferoad Smekab AB ingår i den norska koncernen Saferoad Group, som är verksamma i Norden med utveckling, produktion, marknadsföring och försäljning av produkter inom infrastruktur och parkmiljö. Inom Saferoad Smekabs verksamhet ingår vidare uppdragsproduktion inom tillverkning och ytbehandling där företaget är systemleverantör till ledande större företag inom lantbrukssektorn.