Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av smekabcitylife.se. Godkänn.
 
Vill du läsa mer om vår policy kring cookies klickar du här.

Robotsvetsare sökes

Publicerad 2018-02-12, Nyheter | Tillsatta tjänster

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT.

Vi söker Robotsvetsare till Smekab Citylife i Önnestad

Dina arbetsuppgifter
Som robotsvetsare kommer du att arbeta vid en robotsvets och ansvara för avsyning, samt vid behov svetsa manuellt i MIG/MAG. Enklare justeringar i robotsvetsens program förekommer. Vi jobbar med lågvolymstillverkning vilket innebär många omställningar och optimeringar.

Arbetstiden är tvåskift. Då arbetet är förlagt till skifttid, och det inte går att ta sig till Smekab Citylife med kollektivtrafik, är körkort och tillgång till bil ett krav.

Tjänsten är en visstidsanställning via Wikan Personal men det finns viss möjlighet att tjänsten kan övergå till en anställning direkt hos Smekab Citylife (Saferoad Smekab AB).

Tillträdesdag är enligt överenskommelse.

Din bakgrund
Förutom erfarenheter av robotsvetsning har du grundläggande svetskunskaper och kan visuellt bedöma om en svetsfog är godkänd eller inte. Det är starkt meriterande om du tidigare arbetat med Yaskawa Motoman eller ABB.

Vi tror att du har ett gediget tekniskt intresse med en bakgrund inom industrin, antingen via erfarenhet eller relevant utbildning. Du är en kvalitetsmedveten person som vill få chansen att utvecklas i ett växande företag.

Du är van vid att arbeta både självständigt och i grupp. Som person är du ambitiös, noggrann och kvalitetsmedveten.

Kontakt och ansökan
Ansökningar tas endast emot via Wikan Personals hemsida www.wikan.se.
Läs mer på denna länk: http://kristianstad.wikan.se/Ledigt-jobb/3442/Robotsvetsare
Vi tillämpar löpande urval, så ansök redan idag! Sista ansökningsdag är den 25/2.

Vid frågor kontakta Dan Samuelsson på tel.nr. 044-590 65 01, eller Andreas Håkansson på tel.nr. 044-590 65 07.

Välkommen med din ansökan!

Smekab Citylife® representerar bolaget Saferoad Smekab AB. Saferoad Smekab AB ingår i den norska industrikoncernen Saferoad. Smekab Citylife har sitt huvudkontor i skånska Önnestad, och är representerade med bemannade kontor i Stockholm, Göteborg och Jönköping. Välkommen att läsa mer om oss på www.smekabcitylife.se