Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av smekabcitylife.se. Godkänn.
 
Vill du läsa mer om vår policy kring cookies klickar du här.

Robotsvetsare sökes till Saferoad Smekab

Publicerad 2017-07-05, Nyheter | Tillsatta tjänster

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT.

I början av 2017 investerade vi i en ny rörlaser och efter semestern kommer vår nya robotsvets på plats. Vi behöver därför förstärka vår personalstyrka med ytterligare Robotsvetsare.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta vid en robotsvets och ansvara för avsyning, samt vid behov svetsa manuellt i MIG/MAG. Enklare justeringar i robotsvetsens program förekommer. Vi jobbar med lågvolymstillverkning vilket innebär många omställningar och optimeringar.

Arbetstiden är 2-skift.

Din bakgrund
Förutom erfarenheter av robotsvetsning har du grundläggande svetskunskaper och kan visuellt bedöma om en svets är godkänd eller inte. Det är starkt meriterande om du tidigare arbetat med Yaskawa Motoman eller ABB.

Vi tror att du har ett gediget tekniskt intresse med en bakgrund inom industrin, antingen via erfarenhet eller relevant utbildning. Du är en kvalitetsmedveten person som vill få chansen att utvecklas i ett växande företag.

Du är van vid att arbeta både självständigt och i grupp. Som person är du ambitiös, noggrann och kvalitetsmedveten.

Tjänsten är en hyrrekrytering, vilket innebär att du först är anställd via Wikan Personal innan du förväntas övergå i en anställning hos Saferoad Smekab.

Tillträdesdag är enligt överenskommelse. Har du arbete idag och sitter på en uppsägningstid är det inget hinder då rekryteringen utgår från ett långsiktigt behov och vår ambition är att du ska bli vår kollega för lång tid framöver.

Då arbetet är förlagt till skifttid, och det inte går att ta sig till oss med kollektivtrafik, är körkort och tillgång till bil ett krav.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal. Ansökningar tas endast emot via Wikan Personals hemsida www.wikan.se.
Vi tillämpar löpande urval, så ansök redan idag!

Kontakta Dan Samuelsson på Wikan Personal vid frågor, 044 – 590 65 01.

Välkommen med din ansökan!

 

Saferoad Smekab AB ingår i den norska koncernen Saferoad Group, som är verksamma i Norden med utveckling, produktion, marknadsföring och försäljning av produkter inom infrastruktur och parkmiljö. Inom Saferoad Smekabs verksamhet ingår vidare uppdragsproduktion inom tillverkning och ytbehandling där företaget är systemleverantör till ledande större företag inom lantbrukssektorn.