Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av smekabcitylife.se. Godkänn.
 
Vill du läsa mer om vår policy kring cookies klickar du här.

Resande installatör sökes

Publicerad 2020-11-30, Nyheter | Tillsatta tjänster

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT.

Smekab Citylife växer trots ett år med mycket oro på marknaden. Budget för 2021 är lagd och vi planerar för fortsatt tillväxt. Ett segment som vi ser stor potential i är montering, installation och service. Vi har tagit beslut om att bygga upp intern kompetens för installation och service av våra produkter ute hos kund och söker därför två personer för dessa arbetsuppgifter.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Arbetsuppgifter
Som installatör för Smekab Citylife arbetar du med installation, driftsättning samt service av företagets produkter ute hos kund. Exempel är installation av räcken, bilspärrar, cykelprodukter, bommar, pollare, möbler etc. Under högsäsong kommer större delen av arbetstiden att vara förlagd ute på förekommande externa arbetsplatser.

Organisatorisk tillhörighet för denna tjänst är företagets produktionsavdelning, men där arbetet med installation och service leds och planeras av företagets projektledare. Arbetstid som inte är belagd med installation/service hanteras av den ordinarie produktionsorganisationen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Smekab Citylife. Provanställning tillämpas.
Arbetet är normalt förlagt till dagtid, men tvåskift kan förekomma under perioder. Tjänsten har placeringsort Önnestad med ett uppskattat geografiskt arbetsområde med ca. 8-10 mils radie. Längre resor samt enstaka övernattningar kan förekomma.

Din bakgrund / Dina egenskaper
För att lyckas i rollen krävs ett stort mått av flexibilitet och kundfokus. Inget uppdrag är det andra likt så det krävs ett personligt driv och en vilja att lösa varje uppgift. I huvudsak består uppdragen av inplanerade projekt, men uppdrag kan även uppstå med väldigt kort varsel vilket kräver flexibilitet och förmåga att kasta om sitt fokus. Ute på fältet är du en Smekab Citylife-ambassadör med allt vad det innebär.

God produktkännedom, ett allmänt tekniskt intresse, praktisk problemlösning och en vilja att lära sig nytt är ett måste. I tjänsten kommer det att krävas kunskap om förekommande elektronik- och svagströmsutrustning, detta är också något som kommer att ingå i introduktionsutbildningen. Har du en elbehörighet motsvarande BB2 kommer detta ses som starkt meriterande och väga tungt i vårt urval.

B-körkort är ett krav.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal. För mer information eller vid frågor kring tjänsten, kontakta Kristoffer Svensson på 044 – 590 65 08.

Tillsättning sker efter överenskommelse, men skicka gärna din ansökan via www.wikan.se redan idag, då vi tillämpar löpande urval.

Sista ansökningsdag är den 18 december.

Välkommen med din ansökan!