Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av smekabcitylife.se. Godkänn.
 
Vill du läsa mer om vår policy kring cookies klickar du här.

Öppet hus som gav mersmak

Publicerad 2022-05-20, Nyheter

Öppet hus 60års jubileum och Roadshow 2002. Smekab Citylife

Vilken vår och jubileumsvecka vi har haft!

Från slutet av mars till andra veckan i maj rullade vår Roadshow genom Sverige och Danmark. Ett tjugotal orter hann vi med att stanna till på. Till vår glädje lyckades vi också pricka in ett besök under LING-dagen på SLU (Sveriges Lantbruksuniversitet) i Alnarp. Gå gärna in på vårt Instagram och titta under höjdpunkten Roadshow – där finns alla filmer sparade.

Smekab Citylife fyllde 60 år redan förra året, men under då rådande Coronapandemi var det tyvärr inte möjligt att fira vårt jubileum. I år tog vi igen det genom att öppna upp företaget och bjuda in till Öppet hus under en jubileumsvecka.

Under tre dagar, 9-11 maj, stod vår personal och fabrik i Önnestad redo för att välkomna besökare. Kunder, leverantörer, samarbetspartners och hela Önnestad by bjöds in till att fira med oss. Alla som ville fick följa med på en guidad rundvandring i vår produktionsanläggning där vi visade hur det går till från start till färdig produkt.

Om du inte hade möjlighet att besöka oss under öppet hus-dagarna, eller om du är nyfiken på hur allt börjande med en tokig idé år 1961, ta gärna en titt på filmen ”Historien om Smekab Citylife”.

Varmt tack till alla som besökte oss under Roadshowen och på vårt Öppet hus!
Det har varit många härliga och givande möten, och vi tycker att det har varit fantastiskt roligt att få träffa er! Dagarna har onekligen gett oss mersmak och vi hoppas kunna återkomma med liknande arrangemang framöver.