Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av smekabcitylife.se. Godkänn.
 
Vill du läsa mer om vår policy kring cookies klickar du här.

Operatör till varmförzinkningen sökes

Publicerad 2020-11-30, Nyheter | Tillsatta tjänster

Smekab Citylife varmförzinkningsanläggning i Önnestad.

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT.

Smekab Citylife växer trots ett år med mycket oro på marknaden. Budget för 2021 är lagd och vi planerar för fortsatt tillväxt. I vår varmförzinkningsanläggning önskar vi nu höja kompetensnivån ytterligare och söker därför två erfarna operatörer till denna avdelning.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Arbetsuppgifter
Som operatör i vår varmförzinkningsanläggning arbetar du med alla förekommande arbetsuppgifter, från upphängning av detaljer till styrning av varmförzinkningsprocessen samt efterbearbetning och kvalitetskontroll av behandlade produkter.

Du förväntas också medverka i vårt arbete med ständiga förbättringar och tillsammans med kollegorna på ditt skift optimera processen.

Vissa arbetsmoment är fysiskt tunga.

Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Smekab Citylife. Provanställning tillämpas.
Arbetet är förlagt till tvåskift på Smekab Citylifes anläggning i Önnestad.

Din bakgrund / Dina egenskaper
Du som söker denna tjänst har tidigare erfarenhet av arbete i varmförzinkningsanläggning – ju färskare desto bättre. Du är en van industriarbetare och allmänt tekniskt kunnig och intresserad.

Som person är du en utpräglad lagspelare som inte är rädd för att ta egna initiativ eller komma med förbättringsförslag. Du tycker om att ta ansvar och får gärna besitta goda ledaregenskaper. Du är flexibel, driven och kvalitetsmedveten.

Du har goda datorkunskaper och vi tror att du tidigare arbetat i något affärssystem. B-körkort är ett krav. Truck- och traverskort är meriterande.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal. För mer information eller vid frågor kring tjänsten, kontakta Kristoffer Svensson på 044 – 590 65 08.

Tillsättning sker efter överenskommelse, men skicka gärna din ansökan via www.wikan.se redan idag, då vi tillämpar löpande urval.

Sista ansökningsdag är den 18 december.

Välkommen med din ansökan!