Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av smekabcitylife.se. Godkänn.
 
Vill du läsa mer om vår policy kring cookies klickar du här.

Tillverkning – innovation och kvalitet

Smekab Citylife har en modern maskinpark med bland annat rörlasermaskin, helautomatiserad rörbockning, svetsrobotlinjer och varmförzinkningsanläggning. Genom att ha egen tillverkning har vi total kontroll genom hela processen, som börjar med en första dialog med kunden och slutar med en leverans av funktionella och hållbara produkter.

Våra kunder finns över hela världen och genom kontinuerlig kontakt sker en ständig utveckling och förbättring av våra produkter. Vi erbjuder produktlösningar med hög funktionalitet, som är estetiskt tilltalande och som passar in i sitt sammanhang. Produkterna ska också hålla. För oss börjar kvalitetsarbetet hos våra materialleverantörer. Det är viktigt att våra leverantörer tar samma ansvar som vi gör. Därför är till exempel trädetaljer på produkterna FSC-märkta och i lackeringen används pulverlack som är fri från lösningsmedel.

Ett lättare stål med hårda egenskaper

I många av våra produkter används idag ett höghållfast stål, vilket ger en slutprodukt som väger mindre men fortfarande har exakt samma egenskaper som traditionellt stål. En lättare produkt innebär en ergonomiskt enklare och skonsammare hantering vid installation.

Material som garanterar hållbarhet

Vi ytbehandlar våra produkter av två anledningar – för att skapa en produkt som håller och för att ge den en snygg finish. Med ytbehandlingar som varmförzinkning tillsammans med pulverlackering säkerställs en lång livslängd utan lack som flagnar av.