Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av smekabcitylife.se. Godkänn.
 
Vill du läsa mer om vår policy kring cookies klickar du här.

Certifikat

Här har vi samlat certifikat för Saferoad Smekab AB.

KVALITET- OCH MILJÖCERTIFIERING
Saferoad Smekab AB är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och 14001.

Se vårt ISO 9001 certifikat…
Se vårt ISO 14001 certifikat…

 

EN 1090-CERTIFIERING
Saferoad Smekab AB är certifierad enligt SS EN 1090-1, och vårt certifikat omfattar dimensionering och tillverkning av bärverksdelar och byggsatser av stål i EXC1 och EXC2 enligt SS-EN 1090-2.

Produkter tillverkade enligt denna harmoniserade Europastandard levereras CE-märkta. Saferoad Smekab AB ställer samma krav på underleverantörer av produkter som omfattas av regelverket.

Vid önskemål kan vi även hantera produktutveckling och produktion av produkter enligt ovanstående standard även om de formellt inte faller under SS EN 1090. Vi agerar då i enlighet med SS EN 1090 och dess krav genom hela flödet men kan då inte CE-märka produkten enligt denna standard. Ett exempel på detta är vår leverans av möbler till Citybanan i Stockholm, där kunden begärde att sofforna producerades i enlighet med SS-EN 1090 trots att möbler formellt inte omfattas av regelverket.

Se vårt EN-1090-certifikat…
Läs mer CE-märkning och SS-EN 1090…

 

FTI – Förpacknings- och Tidningsinsamlingen
Saferoad Smekab AB är anslutet till FTI. Vi betalar förpackningsavgifter och tar därmed vårt producentansvar för återvinning av förpackningar.

Länk till FTI

 

FSC – Forest Steward Council
Produkter som bär FSC-märket är oberoende certifierat för att försäkra konsumenter om att träet kommer från skogar som förvaltas för att möta social, ekonomiska och ekologiska behov av nuvarande och kommande generationer. Mer information finns på FSC Sverige. Jatoba är registrerat av vår leverantör mmcité a.s. (NC-COC-065387), och kan kontrolleras på http://info.fsc.org/.

Se FSC-certifikat…