Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av smekabcitylife.se. Godkänn.
 
Vill du läsa mer om vår policy kring cookies klickar du här.

Nu lanserar vi Smekab Citylife

Publicerad 2017-09-26, Nyheter | Pressreleaser

Smekab Citylife - Be urban friendly

Smekab Citylife blir varumärket som representerar Saferoad Smekab AB och är sprunget ur SMEKAB AB, grundat 1961. Smekab Citylife lanseras under Elmia Park i Jönköping, 26-28 september, 2017. Smekab Citylifes erbjudande består av produkter och lösningar för att skapa urbana miljöer där människor vill vistas.

Saferoad Smekab AB, som fram till juni 2015 benämndes ”Smekab”, har varit en del av den norska industrikoncernen SAFEROAD sedan den grundades 2008. Huvuddelen av koncernens erbjudande riktar sig mot vägbyggnation.

”Vårt erbjudande vänder sig mer mot våra växande städer och cykeltrafik än stora vägbyggen”, säger Thomas Rydhagen, VD på Saferoad Smekab AB. ”Vi har ett brett sortiment av produkter och tjänster för våra urbana miljöer och med Smekab Citylife kommer vi få en tydligare inriktning med vad vi erbjuder”. Ägandeförhållandet kommer att vara oförändrat.

För ytterligare information:
Thomas Rydhagen, VD, 070-667 17 41

 

Smekab Citylife - Be urban friendly

Smekab Citylife utvecklar, producerar och säljer produkter och lösningar för att skapa attraktiva urbana miljöer. Räckes- och avspärrningslösningar har sedan 70-talet varit en stor del av företagets erbjudande vilket fortfarande består och utvecklas. Utbudet har kompletterats under åren och i dag erbjuds ett brett sortiment av möbler för offentlig utemiljö, väderskydd för hållplatser, cykelparkeringar och produkter för cyklism. Smekab Citylife har sitt huvudkontor i skånska Önnestad, och är representerade med bemannade kontor i Stockholm, Göteborg och Jönköping. 

Smekab Citylife får människor att trivas.

 

Pressmeddelande på MyNewsdesk >>

Be Urban Friendly >>