Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av smekabcitylife.se. Godkänn.
 
Vill du läsa mer om vår policy kring cookies klickar du här.

Montör / Ytbehandlare (visstid) sökes

Publicerad 2022-08-15, Nyheter | Tillsatta tjänster

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT.

Smekab Citylife har fortsatt högt tryck i produktionen efter sommaren och vi söker därför nya medarbetare till vår avdelning för montering och varmförzinkning.

Dina arbetsuppgifter
Som montör arbetar du med montering/sammansättning av våra olika artiklar som kommer från varmförzinkningen. Serierna är olika långa, så arbetsuppgifterna växlar mellan att vara varierande och upprepande. Du utför också kvalitetskontroll på färdigmonterade produkter.

Förutom montering förväntas du också vara behjälplig i varmförzinkningen vid behov och då handlar arbetsuppgifterna exempelvis om upphängning av detaljer samt putsning och avsyning av varmförzinkade produkter. Vissa arbetsmoment är fysiskt tunga.

Din bakgrund / Dina egenskaper
Vi söker dig som är på hugget och som inte är rädd för att lära dig nytt och inte heller för att hugga i. Det avgörande är din attityd och inställning till att vilja lära nytt och komma in i våra arbetssätt och samarbetet med dina kollegor.

Det är en fördel om du är en lagspelare som inte är rädd för att ta egna initiativ eller komma med förbättringsförslag. Du tycker om att ta ansvar och får gärna besitta goda ledaregenskaper. Du är flexibel, driven och kvalitetsmedveten.

Truck- och traverskort är meriterande.

Kontakt och ansökan
Tjänsten är en visstidsanställning.
Arbetet är förlagt till tvåskift på Smekab Citylifes anläggning i Önnestad.
Urval och tillsättning sker löpande och startdatum är så snart du är tillgänglig.
Skicka din ansökan till vår Produktionschef Johan Hansson, johan.hansson@saferoad.se

Välkommen med din ansökan!