Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av smekabcitylife.se. Godkänn.
 
Vill du läsa mer om vår policy kring cookies klickar du här.

Montör / ytbehandlare sökes

Publicerad 2022-02-22, Nyheter | Tillsatta tjänster

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT.

Smekab Citylife planerar för fortsatt tillväxt och söker därför nya medarbetare till sin avdelning för montering och varmförzinkning.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som montör arbetar du med montering/sammansättning av våra olika artiklar som kommer från varmförzinkningen. Serierna är olika långa, så arbetsuppgifterna växlar mellan att vara varierande och upprepande. Du utför också kvalitetskontroll på färdigmonterade produkter.

Förutom montering förväntas du också vara behjälplig i varmförzinkningen vid behov och då handlar arbetsuppgifterna exempelvis om upphängning av detaljer samt putsning och avsyning av varmförzinkade produkter.

Du förväntas också medverka i vårt arbete med ständiga förbättringar och tillsammans med kollegorna på ditt skift optimera processen.

Vissa arbetsmoment är fysiskt tunga.

Din bakgrund / Dina egenskaper
Du som söker denna tjänst har tidigare erfarenhet av industriell montering. Du är en van industriarbetare och allmänt tekniskt kunnig och intresserad. Har du dessutom kunskap och bakgrund inom el eller elektronik ser vi det som meriterande.

Som person är du en utpräglad lagspelare som inte är rädd för att ta egna initiativ eller komma med förbättringsförslag. Du tycker om att ta ansvar och får gärna besitta goda ledaregenskaper. Du är flexibel, driven och kvalitetsmedveten.

Du har goda datorkunskaper och vi tror att du tidigare arbetat i något affärssystem. B-körkort är ett krav. Truck- och traverskort är meriterande.

Kontakt och ansökan
Tjänsten är en inledningsvis en inhyrning via Wikan Personal, men för rätt person är ambitionen att detta ska övergå i en tillsvidareanställning hos Smekab Citylife.
Arbetet är förlagt till tvåskift på Smekab Citylifes anläggning i Önnestad.
Tillsättning sker efter överenskommelse, men skicka gärna din ansökan via www.wikan.se redan idag, då vi tillämpar löpande urval.

Sista ansökningsdag är den 14 mars.
För mer information eller vid frågor kring tjänsten, kontakta Kristoffer Svensson på 044 – 590 65 08.

Välkommen med din ansökan!