Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av smekabcitylife.se. Godkänn.
 
Vill du läsa mer om vår policy kring cookies klickar du här.

MANTA och RAUTSTER nominerade till EDIDA Award 2020

Publicerad 2020-02-03, Nyheter | Pressreleaser

Möbelnyheterna MANTA och RAUTSTER har nominerats till Elle Decoration International Design Award 2020 (EDIDA) inom kategorierna Designer of the year och Outdoor. Möblerna visas på Stockholm Furniture Fair 2020 i Smekab Citylifes monter A25:20.

MANTA möbelserie svarar på de krav som ställs på det offentliga rummet med en ny lösning för en kombination av arbete och vila. Mantas rundade kurvor inspirerade från vågrörelser, symboliserar arbetsflödet, och dess form ger god komfort för att läsa en bok eller njuta av ett kaffe. De olika höjdnivåerna skapar multifunktionella ytor, som tillsammans skapar en komplex, minimalistisk möbel som fyller rollen som ett soffbord, bänk eller skrivbord.
Design: Herrman&Coufal för mmcité.

RAUTSTER bänkbord är en mycket mångsidig möbelserie i både material och utformning som uppfyller kraven för offentlig miljö. Modellen med två bänkar har plats för upp till sex personer, medan enbänksmodellen erbjuder upp till tre sittplatser och tar mindre utrymme i anspråk. Rautster tar också hänsyn till rullstolsanvändare med ett par modeller som ger plats för en rullstol på en av kortsidorna. Det har aldrig varit så enkelt att dela utrymme.
Design: Lucie Kold för mmcité.

Välkommen att uppleva såväl Manta och Rautster som andra stadsmöbler och utemöbler i Smekab Citylifes monter A25:20 på Stockholm Furniture Fair 4-8 februari 2020.

Läs mer:
Elle Decoration International Design Award 2020 (EDIDA) >>
Nominering till EDIDA 2020 >>