Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av smekabcitylife.se. Godkänn.
 
Vill du läsa mer om vår policy kring cookies klickar du här.

Logistikmedarbetare (visstid) sökes

Publicerad 2022-08-15, Nyheter | Tillsatta tjänster

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT.

Smekab Citylife har fortsatt högt tryck i produktionen efter sommaren och söker nu en ny medarbetare till sin logistikavdelning.

Dina arbetsuppgifter
Som logistikmedarbetare arbetar du med packning, plockning och emballering av produkter som ska förberedas för utleverans. Många av arbetsuppgifterna sker manuellt och vissa arbetsmoment är fysiskt tunga. I tjänsten kan även ingå truckkörning och en del administrativt arbete, såsom rapportering av ordrar i WMS-system.

Din bakgrund / Dina egenskaper
Vi söker dig som är på hugget och som inte är rädd för att lära dig nytt och inte heller för att hugga i. Det avgörande är din attityd och inställning till att vilja lära nytt och komma in i våra arbetssätt och samarbetet med dina kollegor.

Det är en fördel om du är en lagspelare som inte är rädd för att ta egna initiativ eller komma med förbättringsförslag. Du tycker om att ta ansvar och får gärna besitta goda ledaregenskaper. Du är flexibel, driven och kvalitetsmedveten.

Har du dessutom tidigare erfarenhet av packning och lagerarbete och har arbetat i något affärs- / WMS-system så är det meriterande liksom Truck- och traverskort.

Kontakt och ansökan
Tjänsten är en visstidsanställning.
Arbetet är förlagt till tvåskift på Smekab Citylifes anläggning i Önnestad.
Urval och tillsättning sker löpande och startdatum är så snart du är tillgänglig.
Skicka din ansökan till vår Produktionschef Johan Hansson, johan.hansson@saferoad.se

Välkommen med din ansökan!