Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av smekabcitylife.se. Godkänn.
 
Vill du läsa mer om vår policy kring cookies klickar du här.

Legotillverkning – från den lokala till globala arenan

Smekab Citylife är sedan många år underleverantör av varmförzinkade produkter och detaljer till en mängd olika branscher. Vi har en mycket bred och samlad kompetens under ett och samma tak och erbjuder våra kunder ett komplett produktionsflöde – från konstruktion till ytbehandlad och monterad produkt.

Våra kunder omfattar allt från enmansföretag till globala aktörer som Skanska, DeLaval och Enercon vilka är samarbetspartners med höga krav på kvalitet och leveranssäkerhet. Vad gäller DeLaval är vi systemleverantör av deras inredningar till stallar för mjölkproduktion.

En effektiv arbetsprocess

Vi är specialister inom bockade svetsade rörkonstruktioner, ett område vi har automatiserat genom hela produktionsflödet. Inledande kapning och håltagning utförs i rörlasermaskin. Rörbockning sker i en helautomatisk process, därefter sammanfogning i någon av våra fem svetsrobotar. Vi levererar med andra ord hela produktkonceptet där utveckling, konstruktion, tillverkning, varmförzinkning och pulverlackering ingår.

Inga mellanhänder

Kontroll över hela tillverkningskedjan ger kunden en komplett produkt utan mellanhänder. Saferoad Smekab AB är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och 14001.

Har du några frågor? Kontakta ansvarig för legoproduktion:

Nils Niklasson
E-post: nils.niklasson@smekabcitylife.se
Tel: 044-767 13
Mobil: 0702-29 55 16

Broschyr

Här kan du hämta hem en utförlig broschyr om vår legoproduktion:
Ladda ned broschyr om Legotillverkning (pdf)

Varmförzinkning på uppdrag

Varmförzinkning är en miljövänlig ytbehandlingsmetod med lång livslängd. Vi utför varmförzinkning på uppdrag.

Läs mer om varmförzinkning