Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av smekabcitylife.se. Godkänn.
 
Vill du läsa mer om vår policy kring cookies klickar du här.

Konsten att trivas tillsammans – Nyheter februari 2020

Publicerad 2020-02-12, Mässor | Nyheter | Produktnyhet

Konsten att trivas tillsammans – Smekab Citylife visade produktnyheter i montern under Stockholm Furniture Fair 2020. Årets nyheter är utvecklade med hållbarhet, tillgänglighet och gemenskap i fokus. 

PONGO är en familj med bänkbord designade för att skapa trivsel och gemenskap.
Rund eller klassisk rektangulär form som rymmer upp till åtta personer, med plats för rullstol som standard. Som ett steg i vår utveckling av svensktillverkade möbler har vi valt att erbjuda dessa möbler med Skandinaviska träslag så som Svanenmärkt ThermoWood furu samt Royalbehandlad furu. Namnet Pongo betyder förresten orangutang på latin, och vi vill att orangutangerna ska få behålla sin skog.
Design: Smekab

RAUTSTER bänkbord är en mycket mångsidig möbelserie i både material och utformning som har plats för två till sex personer. Rautster tar också hänsyn till rullstolsanvändare, på ett par modeller är sidoramen anpassad så att det ger plats för en rullstol på en av kortsidorna. Det har aldrig varit så enkelt att dela utrymme.
Nominerad till EDIDA Award 2020 (Elle Deco International Award 2020).
Design: Lucie Kold för mmcité

STACK är en möbel i tidlös design, en kombination av retro och modern stil. Den ger ett mjukt och inbjudande intryck men är stark och tålig för offentliga miljöer. Passar väl in på hotell, skolor, företag och terrasser, såväl utomhus som inomhus. Stolar och soffor med armstöd är stapelbara.
Design: Lucia Lehrer, David Karásek för mmcité

Stort tack alla ni som besökte vår monter under Stockholm Furniture Fair 4-8 februari!
Vi är så glada att ni uppskattade vår närvaro, våra fantastiska barista från @damatteo och gästande designers från mmcité. Det har varit otroligt inspirerande och glädjande att få möta er alla. Tack, och på återseende!

Läs mer:
PONGO bänkbord
RAUTSTER bänkbord
STACK utemöbel