Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av smekabcitylife.se. Godkänn.
 
Vill du läsa mer om vår policy kring cookies klickar du här.

Key Account Manager sökes

Publicerad 2019-12-11, Nyheter | Tillsatta tjänster

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT.

Har du en förmåga att tänka och resonera strategiskt och har en god förståelse för affärens långsiktiga betydelse? Trivs du med att arbeta med långa projekt där kundrelationen står i fokus? Vi erbjuder nu en ny nyckelroll där du ges möjlighet att arbeta med ett helt nytt marknadssegment!
I denna rekrytering samarbetar vi med Bravura.

Arbetsuppgifter
I rollen som Key Account Manager ansvarar du för att på ett strategiskt sätt sälja behovsanpassade lösningar till Smekab Citylifes nya marknadssegment. Det innebär att företräda tilltänkta nyckelkunder vilka är stora affärskedjor såsom bensinstationer, hotell- och restaurangkedjor samt fastighetsbolag.

Du har fokus på stora kundanpassade affärer och företräder kunden in mot den egna organisationen. Det innebär hög närvaro på marknaden med fokus på relation till nyckelkunder och stora projekt. Du gör egna säljbesök men ser också till att kunden totalt sett får de kontakter som krävs. Det är även du som tar fram avtalsförslag samt demonstrerar produkter vid kundträffar och mässor.

Vidare ansvarar du för att upprätta projektteam kopplat till nya kundsamarbeten. Här kommer du att säkerställa att informationsflödet fungerar inom teamet där du ansvarar för att utveckla kontaktytor hos kunden med målet att skapa nya affärsmöjligheter. Tillsammans med teamet arbetar du målfokuserat med att ta fram kundplaner både på lång och kort sikt.

Du utgår från Önnestad men arbetar gentemot kunder i hela Sverige, med fokus på storstadsregionerna. Tjänsten innebär därför en del resor och ca 1–2 övernattningar i veckan.

Som KAM har du helhetsansvar för dina kunder men stöttas upp av en väletablerad säljorganisation beståendes av bland annat affärsutvecklare, distriktsäljare, montagesäljare samt innesäljare. Initialt erbjuds du en gedigen introduktion för att få förståelse för företagets produkter och arbetssätt.

Utbildning, erfarenhet och personliga erfarenheter
• Avslutad eftergymnasial utbildning. Gärna inom ekonomi eller KAM.
• Erfarenhet av en KAM-roll eller komplex försäljning inom B2B där du verkat inom samma kundsegment.
• Körkort B.
• Svenska och engelska flytande i tal såväl som skrift.
• Erfarenhet av gestaltning av offentlig miljö är mycket meriterande.

Vi tror att du som söker har en förmåga att tänka och resonera strategiskt samt har en god förståelse för affärens långsiktiga betydelse och dess möjliga utfall. Vidare har du förmågan att se helheten ur olika affärsmässiga perspektiv och är mån om att arbeta på långa projekt tills resultat uppnås.

Ditt intresse för andra människor gör att du bygger dina relationer på ett genomtänkt sätt, är en god lyssnare och anstränger dig för att leverera lösningar. Vidare är du van vid att strukturera ditt eget arbete och har förmågan att ta egna beslut för att komma vidare.

Övrig information 
I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget Bravura, men du kommer att anställas direkt hos Smekab Citylife.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Kontoret ligger i Önnestad där du utgår ifrån.
Lön: Enligt överenskommelse

Kontakt och ansökan
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Ansök via Bravura.se
För mer information eller frågor, vänligen kontakta Bravura.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Key Account Manager, KAM, b2b, sälj, försäljning, säljare, Account Manager, Sales, Kundansvarig