Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av smekabcitylife.se. Godkänn.
 
Vill du läsa mer om vår policy kring cookies klickar du här.

Investering som ger nya möjligheter och ökad produktionskapacitet

Publicerad 2017-03-08, Nyheter

Saferoad Smekab växer och nu tar vi nästa steg. I början av mars installerades ytterligare en rörlasermaskin på företagets produktionsanläggning i Önnestad. Investeringen ligger i linje med Saferoad Smekab strategi och ger oss möjlighet till fortsatt växt.

Företagets produktionsanläggning är specialiserad till bearbetning och produktion av produkter baserade på stång- och rörmaterial vilket innebär hög kompetens på rörlaserskärning, rörbockning, svetsning (manuellt och i robot) samt varmförzinkning.

Saferoad Smekab har sedan 2005 haft en rörlasermaskin i produktionen men den ökade orderingången har gjort att kapaciteten inte längre räcker till. Med investeringen i ytterligare en rörlasermaskin har vi möjlighet att fortsätta vår utveckling av produkter och växt i volym för den offentliga miljön samt av produkter till lantbruksnäringen.

Den nya rörlasermaskinen är av fabrikatet Adige och ger ökad effektivitet både vad gäller produktivitet och möjlighet i att skära olika typer av rör- och stångmaterial.
Våra operatörer har deltagit i upphandlingen, har utbildats på den nya utrustningen och ser nu med spänning fram emot att komma igång med programmering och produktion!

Thomas Rydhagen
VD, Saferoad Smekab AB

Investering i ny rörlasermaskin ger högre kapacitet i Saferoad Smekabs produktionsanläggning.