Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av smekabcitylife.se. Godkänn.
 
Vill du läsa mer om vår policy kring cookies klickar du här.

Inspirerande Försäljnings- och Marknadschef sökes

Publicerad 2022-05-24, Nyheter | Tillsatta tjänster

Smekab Citylife rekryterar

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT.

Smekab Citylife växer och nu söker vi en inspirerande chef till vår försäljnings- och marknadsfunktion. En tjänst med betoning på operativt ledarskap och förmåga att kunna leda, både genom att själv gå i täten och coacha medarbetarna till framgång. Vi har en grupp drivna medarbetare som brinner för långsiktiga relationer med våra kunder och som gör ett stort jobb med att utveckla vårt kunderbjudande inom Smekab Citylife. Ser du, liksom vi möjligheter med hållbara och trivsamma stadsmiljöer samtidigt som du gillar en spännande och utmanande tillväxtstrategi kan detta vara en fantastisk möjlighet för dig.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Som försäljnings- och marknadschef ansvarar du för försäljning av produkter och tjänster inom företagets Citylife-koncept. Du ansvarar även för företagets marknadsarbete, som tillsammans med försäljningen och företagets övriga funktioner, ska driva oss mot tillväxt. Bland dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden ingår att:

• leda, coacha och utveckla medarbetarna i din organisation
• ha prognos- och budgetansvar för försäljnings- och marknadsavdelningen
• följa upp resultat och KPI:er för den egna organisationen samt våra återförsäljare
• ta fram kort- och långsiktiga planer samt följa upp beslutade aktiviteter inom avdelningen för att nå satta mål
• delta i ledningsgruppsmöten och produktråd
• delta i utveckling av företagets produkt och tjänsteerbjudande
• delta vid mässor och andra kund- och marknadsaktiviteter
• genomföra sambesök hos kunder, återförsäljare och föreskrivande led
• aktivt verka för att företagets varumärke stärks och att vår tillväxtstrategi uppnås
• aktivt delta i vårt arbete med ständiga förbättringar

Denna tjänst är på heltid och du har ansvar för ett 25-tal medarbetare (placerade i Stockholm, Göteborg, Önnestad och Köpenhamn varav 8 personer är direktrapporterande). Du själv är placerad på vårt huvudkontor i Önnestad (Kristianstad). Vi har en liten, effektiv ledningsgrupp som ser fram emot att få in dig i teamet. Rapporterar gör du till vår VD. Tjänsten är förknippad med kontinuerliga dagsresor och ca 4-5 planerade övernattningar per månad i samband med besök på våra kontor, hos kunder, samarbetspartners, mässor mm. Körkort är ett måste.

Kvalifikationer och personlighet
Som chef har du bred erfarenhet av att inspirera, coacha och utveckla dina medarbetare samt ett brinnande engagemang för gruppens resultat, allt med en prestigelös attityd.

Du har gedigen erfarenhet och dokumenterat goda resultat från försäljnings- och marknadsarbete med budgetansvar. Vi tror att erfarenhet från teknisk produktförsäljning med långa säljcykler är en stor fördel, men saknar du det och känner att allt annat i annonsen stämmer, är vi mycket intresserade av att komma i kontakt med dig. Detsamma gäller anknytning till entreprenadmarknaden och arbete med offentliga upphandlingar.

Du ser vikten av gemensamma mål inom försäljnings- och marknadsarbetet och är uppdaterad i begrepp och arbetssätt som content marketing och inbound marketing, m.a.o. ett modernt och effektivt sälj- och marknadsarbete.

Du talar och skriver såväl svenska som engelska utan hinder och är en van användare av både MS Office, ERP- och CRM-system.

Som person är du tydlig, resultatfokuserad, entusiasmerande och har lätt för att bygga relationer. Du är lyhörd, har energi som smittar av sig och har förmåga att utnyttja kraften i gruppen. Du har lätt för att se vad som måste prioriteras och drivs av att coacha och utveckla dina medarbetare. Du är trygg i din roll och söker möjligheter att etablera trovärdighet, förtroende och når inflytande hos medarbetare och kunder.

Vi ser det som en stor fördel om du tycker det är spännande och brinner för möjligheterna med de växande städerna, hållbarhetsarbete, cyklism och det offentliga rummet.

Kontakt och ansökan
I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Är du intresserad och stämmer in på profilen skickar du in en personlig presentation och ditt CV där du tydligt beskriver dina erfarenheter och kompetenser inom ovanstående områden och varför du är intresserad av tjänsten. Vänligen besvara nedan frågor i din personliga presentation:
• Varför är du intresserad av att arbeta som försäljnings- och marknadschef?
• Vad tror du framför allt att du kan bidra med som försäljnings- och marknadschef?

Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Heijmink på 070 554 03 42 eller helena.heijmink@comcube.se eller Helena Fransson på 070 554 05 04.

Notera att vi arbetar med urvalet löpande! Du ansöker om tjänsten genom att bifoga din personliga presentation och ditt CV via denna länk: https://comcube.varbi.com/what:job/jobID:513501/?lang=se
Vi tar endast emot ansökningar via ovan ansökningslänk!

Välkommen med din ansökan!