Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av smekabcitylife.se. Godkänn.
 
Vill du läsa mer om vår policy kring cookies klickar du här.

HR- och löneadministratör

Publicerad 2023-02-17, Lediga tjänster | Nyheter

Smekab Citylife växer och vi behöver förstärka vårt härliga team i Önnestad med en HR -och löneadministratör. Inom Smekab Citylife tillverkar och säljer vi produkter för urbana miljöer i främst förzinkat stål inom områden så som räcken, avspärrning, cyklism och möbler. Tillverkning av våra produkter sker på vårt huvudkontor utanför Kristianstad och försäljning av vårt sortiment sker i hela Norden. Det här är en utmärkt möjlighet för dig som är ett ess på löner och som samtidigt vill bredda dig inom HR-området. I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Som HR- och löneadministratör ansvarar du tillsammans med vår lönespecialist för cirka 500 löner per månad (ni ansvarar för olika bolag i koncernen och fungerar som back-up för varandra). Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär lönekörningar för Smekab Citylife och vårt systerbolag Saferoad RRS Sverige. Du är också huvudansvarig för administration i vårt HR system Sympa.

I din roll kommer du också bistå våra chefer, inom Smekab Citylife, med/att:

  • implementera och följa upp nyckeltal relaterade till lönefunktionen samt ta fram rapporter och statistik
  • hantera anställningsavtal, arbetsgivarintyg och dylika intyg
  • administrera pensionsärenden
  • arbetsrätt, arbetsmiljö och rehabilitering
  • hålla dig uppdaterad avseende lagar, regler och kollektivavtal inom lön- och HR-området
  • onboarding och offboarding av medarbetare
  • bistå ekonomiavdelningen vid behov

Tjänsten är på deltid (60-75%) och är placerad på vårt huvudkontor i Önnestad utanför Kristianstad. Du ingår i ett team om 5 personer och rapporterar till vår ekonomichef. Eventuellt kan tjänsten komma att utökas på sikt.

Kvalifikationer och personlighet
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom lön och/eller HR (PA-programmet, KY/YH eller motsvarande) och flera års erfarenhet av kvalificerad löneadministration (tjänstemän och kollektivanställda) i närtid inom privata näringslivet. Ett stort intresse för HR-området är en förutsättning och viss erfarenhet av HR-administration är meriterande. Du är en van användare av MS Office, lönesystem, affärssystem och Teams. Inom Smekab Citylife använder vi Hogia lön plus och Hogia open HR, MS Dynamics 365 (affärssystem) och Sympa (HR-system). Har du erfarenhet av Hogia lön är det meriterande. Du talar och skriver svenska obehindrat och har inga problem att kommunicera på engelska. Utmärkande för din personlighet är att du är noggrann, självgående, service minded och positiv. Du har hög integritet och förstår vikten av att hantera information om våra medarbetare konfidentiellt.

Kontakt och ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Är du intresserad och stämmer in på profilen skickar du in en personlig presentation och ditt CV på svenska där du tydligt beskriver dina erfarenheter och kompetenser inom ovanstående områden och varför du är intresserad av tjänsten. Du ska också specificera ev. erfarenhet som kan vara extra relevant för den här tjänsten.

Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Heijmink via 070-554 03 42 alt. helena.heijmink@comcube.se eller Helena Fransson via 070-554 05 04.
Notera att vi arbetar med urvalet löpande! Ansök därför redan idag!

Du ansöker om tjänsten genom att bifoga din personliga presentation och ditt CV via denna länk:
https://comcube.varbi.com/what:job/jobID:594919/?lang=se
Ansökningar tas endast emot via denna länk.

Välkommen med din ansökan!