Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av smekabcitylife.se. Godkänn.
 
Vill du läsa mer om vår policy kring cookies klickar du här.

Försäljningschef sökes till Saferoad Smekab

Publicerad 2017-03-02, Nyheter | Tillsatta tjänster

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT.

Är du vår nya försäljningschef? Saferoad Smekab växer och nu behöver vi förstärka organisationen med en coachande och relationsskapande försäljningschef. Vi har en grupp drivna säljare som brinner för långsiktiga relationer med våra kunder och som gör ett stort jobb med att utveckla vårt segment utemiljö. Ser du liksom vi möjligheter med hållbara och trivsamma stadsmiljöer samtidigt som du gillar spännande och utmanande projekt kan detta vara en fantastisk möjlighet för dig.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Som försäljningschef ansvarar du för försäljningen inom segmentet utemiljö på framför allt den svenska men också den nordiska marknaden. Bland dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden ingår att:

• leda, coacha och utveckla våra säljare
• ha prognos- och budgetansvar för segmentet utemiljö
• följa upp försäljning, planerade aktiviteter mm
• delta i ledningsgruppsmöten, produktråd och marknadsråd
• delta vid mässor och andra kund- och marknadsaktiviteter
• genomföra sambesök hos kunder, återförsäljare och föreskrivande led
• aktivt delta i vårt arbete med ständiga förbättringar

I denna tjänst har du ansvar för ett 15-tal säljare (placerade i Stockholm, Göteborg, Jönköping och Önnestad). Du själv är placerad på vårt huvudkontor i Önnestad (Kristianstad). Vi har en liten, effektiv ledningsgrupp som ser fram emot att få in dig i teamet. Rapporterar gör du till vår VD. Tjänsten är förknippad med kontinuerliga dagsresor och ca 4-5 planerade övernattningar per månad i samband med besök hos kunder, samarbetspartners, mässor mm. Körkort är ett måste.

Kvalifikationer och personlighet
Du har gedigen erfarenhet och dokumenterat goda resultat från försäljning med budgetansvar inom tekniskt produktförsäljning med långa säljcykler. Har du arbetat med produkter och tjänster med anknytning till entreprenadmarknaden är det meriterande liksom erfarenhet av arbete med offentliga upphandlingar. Som chef har du erfarenhet av att inspirera, coacha och utveckla dina medarbetare samt brinner för gruppens resultat, allt med en prestigelös attityd. Du talar och skriver såväl svenska som engelska utan hinder och är en van användare av både MS Office, ERP- och CRM-system.

Som person är du tydlig, resultatfokuserad, entusiasmerande och har lätt för att bygga relationer. Du är lyhörd och har förmågan att utnyttja kraften i gruppen. Du har lätt för att se vad som måste prioriteras och drivs av att coacha och utveckla dina medarbetare. Vi ser det som en stor fördel om du tycker det är spännande och brinner för möjligheterna med de växande städerna, hållbarhetsarbete, cyklism och det offentliga rummet.

Kontakt och ansökan
I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Är du intresserad och stämmer in på profilen skickar du in en personlig presentation och ditt CV på svenska där du tydligt beskriver dina erfarenheter och kompetenser inom ovanstående områden och varför du är intresserad av tjänsten. Du ska också specificera ev. erfarenhet som kan vara extra relevant för den här tjänsten.

Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Heijmink via 0705-540 342 alt. helena.heijmink@comcube.se eller Helena Fransson via 0705-540 504. Notera att vi arbetar med urvalet löpande!

Du ansöker om tjänsten genom att bifoga din personliga presentation och ditt CV via denna länk:
https://comcube.mynetworkglobal.com/se/what:job/jobID:133935/
Ansökningar tas endast emot via denna länk.

Välkommen med din ansökan!

 

Sedan år 1976 har Saferoad Smekab medverkat till att skapa säkra och trivsamma utomhusmiljöer i trafiken, på arbetsplatser, i parker och andra offentliga miljöer. Företaget startade år 1961 med tillverkning av högkvalitativa stallinredningar i samarbete med DeLaval International AB, ett samarbete som fortfarande pågår. Just samarbete, kvalitet och viljan att förbättras går som en röd tråd genom hela vår verksamhet. Genom kontinuerlig kontakt och dialog med våra kunder bland andra Trafikverket, kommuner, bostadsbolag, industrier, entreprenörer och återförsäljare i hela Norden, sker en ständig utveckling och förbättring av våra produkter och tjänster. Med vårt sortiment av bommar, bilspärrar, räcken, möbler, produkter för cyklism m.m. erbjuder vi ett av marknadens bredaste och mest gedigna program. Saferoad Smekab arbetar också med produkter för bygg och anläggning samt med legoproduktion och legovarmförzinkning. Saferoad Smekab har en modern maskinpark med bl.a. rörlasermaskiner, helautomatiserad rörbockning, svetsrobotlinjer, varmförzinkningsanläggning samt en engagerad och kvalitetsmedveten personal. Saferoad Smekab ingår, sedan 2007, i den norska industrikoncernen SafeRoad.