Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av smekabcitylife.se. Godkänn.
 
Vill du läsa mer om vår policy kring cookies klickar du här.

Ekonomiassistent sökes

Publicerad 2017-12-19, Nyheter | Tillsatta tjänster

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT.

Vi söker nu en Ekonomiassistent. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Trivs du med att vara spindeln i nätet samtidigt som du vill arbeta i ett stabilt och välmående företag med högt i tak, trevliga kollegor och intressanta produkter kan detta vara rätt tjänst för dig.

Dina arbetsuppgifter
Som vår nya ekonomiassistent är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ta ansvar för vår leverantörsreskontra samt att bemanna vår reception. Du kommer vara vårt ansikte utåt och är den första man möter hos oss såväl vid besök som i telefon. Ditt arbete kommer vara varierat och innehålla mycket administrativt arbete såsom kontering och scanning av leverantörsfakturor, inkommande samtal, posthantering, inköp av kontorsmaterial mm.

Tjänsten är placerad i Önnestad. Tillsättning omgående.

B-körkort är ett krav.

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är måndag-fredag 7.00-16.00.

Din bakgrund
Du som söker har minst gymnasieutbildning och har du dessutom annan relevant utbildning är det en fördel. Du har några års erfarenhet av liknande roll och du har förståelse för ekonomi och har en bra administrativ förmåga.  God datorvana och erfarenhet av att ha arbetat i större affärssystem är ett krav. Har du erfarenhet av Dynamics 365 är det meriterande. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Du som person
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss!  Vi söker dig som är positiv, drivande samt är van vid att arbeta självständigt.  Du är flexibel, har god initiativförmåga och är van vid att ge god service såväl åt våra kunder som medarbetare. I ditt arbetssätt är du noggrann, strukturerad och noggrann med att hålla deadlines.

Kontakt och ansökan
Du är välkommen med din ansökan snarast via Wikan.se
Urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är 10 januari 2018.
För mer information eller frågor:
kontakta rekryteringskonsult Pernilla Samuelsson,  044-590 65 14.

Välkommen med Din ansökan!