Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av smekabcitylife.se. Godkänn.
 
Vill du läsa mer om vår policy kring cookies klickar du här.

Dansk-och svensktalande innesäljare sökes

Publicerad 2022-03-31, Nyheter | Tillsatta tjänster

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT.

Smekab Citylife växer på den svenska och danska marknaden! Vi arbetar med produkter för urbana miljöer och som får människor att trivas. Just nu rekryterar vi en dansk-och svensktalande innesäljare till vårt huvudkontor i Önnestad – en chans för dig som vill arbeta med hållbara produkter och intressanta kunder i ett välmående bolag med trevliga kollegor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden
Inom Smekab Citylife är vi en säljenhet som hjälper, stöttar och lyfter varandra. Vad som är bäst för kunden är viktigast för oss och därför arbetar vi både teambaserat och gränsöverskridande för en ökad flexibilitet. Rollen som dansk- och svensktalande innesäljare innebär att du arbetar i nära samarbete med kollegor och kunder i Danmark och i Sverige. För att lyckas med detta ser vi att du är målmedveten, modig, lyhörd och har en hög servicekänsla både mot kund och andra interna avdelningar. Du får gärna ha erfarenhet av att arbeta med den danska marknaden.

Bland dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden ingår att:

• via telefon och e-post bearbeta inkommande förfrågningar och beställningar
• bearbeta kundunderlag samt arbeta fram offerter
• fungera som offertansvarig d.v.s. bearbeta kunden samt löpande följa upp offerter i nära samarbete med ansvarig säljare
• dokumentera samtliga kundkontakter i vårt affärssystem
• delta aktivt i vårt arbete med ständiga förbättringar

Tjänsten är på heltid med placering på vårt huvudkontor i Önnestad utanför Kristianstad.
Du ingår i ett team om fem personer (på sikt fler) och rapporterar till vår Försäljningschef. Tjänsten är förknippad med vissa dagsresor till våra kunder varför körkort och viss flexibilitet avseende arbetstid är ett krav. Enstaka resor med övernattning kan förekomma.

Kvalifikationer och personlighet
Du arbetar idag med offert/innesälj/kundservice i ett produktions-/serviceföretag eller har nyligen arbetat med motsvarande arbetsuppgifter. Är du istället nyexaminerad, men saknar relevant arbetslivserfarenhet, är en eftergymnasial utbildning med inriktning sälj och/eller teknik en förutsättning. Du talar och skriver såväl svenska, danska som engelska obehindrat och du är en van användare av digitala verktyg likt CRM-system och MS Office.

Utmärkande för din personlighet är ditt engagemang, din positiva attityd och ditt affärsfokus. Som person uppskattar du ett högt tempo, är flexibel och klarar av att prioritera mellan parallella projekt. Du gillar att arbeta i grupp, är positiv och har lätt för att bygga goda relationer både med kunder och medarbetare, allt med ett serviceinriktat sätt vilket innebär att du ofta är den man vänder sig till för att få hjälp.

Kontakt och ansökan
I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Är du intresserad och stämmer in på profilen skickar du in en personlig presentation och ditt CV på svenska där du tydligt beskriver dina erfarenheter och kompetenser inom ovanstående områden och varför du är intresserad av tjänsten. Du ska också specificera ev. erfarenhet som kan vara extra relevant för den här tjänsten.

Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Heijmink via 070 554 03 42 alt. helena.heijmink@comcube.se eller Helena Fransson via 070 554 05 04.

Notera att vi arbetar med urvalet löpande! Ansök därför redan idag!
Du ansöker om tjänsten genom att bifoga din personliga presentation och ditt CV via denna länk:
https://comcube.varbi.com/what:job/jobID:492387/?lang=se
Ansökningar tas endast emot via denna länk.

Välkommen med din ansökan!