Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av smekabcitylife.se. Godkänn.
 
Vill du läsa mer om vår policy kring cookies klickar du här.

Åtgärder med hänsyn till COVID-19

Publicerad 2021-08-10, Nyheter

Senast uppdaterad: 2021-08-10, 11:00.

Det finns lika många åsikter om COVID-19 som det finns människor på jorden, men att visa medmänsklighet och respektera att det finns de som är rädda och de som faktiskt blir svårt drabbade i vår närhet är av stor vikt för oss. Även om den procentuella risken att bli smittad skulle vara låg, så ska man komma ihåg att för den som verkligen drabbas, direkt eller indirekt, är risken alltid 100%.

Vi på Smekab Citylife tar vårt ansvar och gör vad vi kan för att bedriva vår verksamhet vidare, både på kort och lång sikt, samtidigt som vi vill vara med och stoppa spridningen av Coronaviruset och COVID-19.

Därmed gör vi följande anpassningar gentemot externa intressenter:

•  Våra medarbetare avstår från internationella resor i tjänsten tillsvidare, oberoende om resorna är till riskområden eller inte.

• Ingen av våra medarbetare kommer att delta i externa evenemang. Det gäller tillsvidare och berör exempelvis mässor, konferenser, nätverksträffar.

• På grund av skärpta lokala rekommendationer från Folkhälsomyndigheten så avråder vi från fysiska möten fram till och med 30 september 2021. Vi kommer endast att besöka våra kunder, leverantörer och övriga externa intressenter om vi och de finner det absolut nödvändigt, att de ger sitt godkännande till ett möte, och om mötet kan genomföras på säkert sätt med tillräckliga avstånd. Ersättningsmöte i form av videomöte skall alltid övervägas.

Dessa åtgärder kommer att påverka vår och alla våra intressenters verksamhet, men vi gör vårt absolut bästa för att minimera negativa effekter av de förändrade arbetssätten. Vi vill tillsammans med Er alla se till så att vi alla kan fortsätta bedriva våra verksamheter under lång tid framöver.

Rickard Kronqvist
Marknadschef
Thomas Rydhagen
VD

 

Läs mer om Coronaviruset och COVID-19:
Folkhälsomyndighetens webbplats >>


Ursprungligen publicerad 2020-03-13.
Senast uppdaterad: 2021-08-10, 11:00.