Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av smekabcitylife.se. Godkänn.
 
Vill du läsa mer om vår policy kring cookies klickar du här.

Affärsutvecklare sökes till Stockholm

Publicerad 2018-01-29, Nyheter | Tillsatta tjänster

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT.

Smekab Citylife går en mycket spännande framtid till mötes. Just nu utökar vi och söker en driven och engagerad affärsutvecklare som vill vara med och ta Smekab Citylife till nästa nivå. Hos oss får du dels möjlighet att arbeta med intressanta produkter och kunder, dels bli del av ett välmående företag med trevliga kollegor. I rollen ingår ansvar för att målstyrt bygga och utveckla distriktet såväl strategiskt som operativt.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
•  Via samtal, digitala kanaler och framför allt personliga besök bearbeta potentiella kunder, arkitekter och beslutsfattare i föreskrivande led samt utveckla och underhålla befintliga kontakter.
•  Skriva och följa upp offerter samt genomföra affärsavslut.
•  Planera och delta vid kundaktiviteter, nätverksmöten och mässor.
•  Rapportera resultat av genomförda aktiviteter, bokade samt genomförda besök, skickade offerter och tagna order.
•  Tillsammans med försäljningschef sätta budget och strategiskt viktiga mål för distriktet.
•  I säljteamet arbeta gränsöverskridande mellan sälj- och marknadsområdet.

Tjänsten är på heltid med placering på vårt säljkontor i Stockholm och du rapporterar till vår Försäljningschef. Vidare är du ute och besöker såväl arkitekter, kunder och föreskrivande aktörer flera dagar i veckan, så körkort (tjänstebil ingår) och en privat situation som möjliggör resande är en förutsättning. Uppskattningsvis rör det sig om 2-4 övernattningar per månad.

Kvalifikationer och personlighet
För att lyckas i rollen krävs ett antal års erfarenhet från försäljning, B2B, och god vana av att bearbeta föreskrivande led i privat och offentlig sektor. Du har sedan tidigare upparbetade kontaktytor mot arkitekter i Stockholmsområdet. En mycket god förståelse för säljprocessens olika skeden är en framgångsfaktor. I tidigare roller har du visat prov på förmågan att bygga långsiktiga relationer genom värdeskapande försäljning och framgångsrikt drivna projekt. Du talar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat och du är en van användare av CRM & MS Office.

Produkt- och tjänsteutbudets delvis komplexa karaktär kräver ett visst tekniskt kunnande och som säljare har du lätt för att förmedla mervärden för kundens verkliga behov. Du ser också värdet av innehållsmarknadsföring och finner det naturligt att använda content i främst digitala kommunikationskanaler för att nå dina affärsmål.

Utmärkande för din personlighet är ett starkt driv, stort engagemang och resultatfokus. Du är duktig på att knyta kontakter och skapa långsiktiga relationer samtidigt som du har ett starkt behov av att komma till avslut och följa upp.

För att trivas och kunna göra ett bra jobb hos oss är ett stort mått av flexibilitet, entreprenörsanda, ”vilja att komma framåt” helt avgörande. Rollen som affärsutvecklare innebär många kontaktytor, internt och externt. Den komplexa köplogik vi möter ställer höga krav på din sociala förmåga och lyhördhet.

Kontakt och ansökan
I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Är du intresserad och stämmer in på profilen skickar du in en personlig presentation och ditt CV på svenska där du tydligt beskriver dina erfarenheter och kompetenser inom ovanstående områden och varför du är intresserad av tjänsten. Du ska också specificera ev. erfarenhet som kan vara extra relevant för den här tjänsten.

Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Heijmink via 070-554 03 42 alt. helena.heijmink@comcube.se eller Helena Fransson via 070-554 05 04.

Notera att vi arbetar med urvalet löpande! Ansök därför redan idag!
Du ansöker om tjänsten genom att bifoga din personliga presentation och ditt CV via denna länk: https://comcube.mynetworkglobal.com/se/what:job/jobID:190523/
Ansökningar tas endast emot via denna länk.

Välkommen med din ansökan!