Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av smekabcitylife.se. Godkänn.
 
Vill du läsa mer om vår policy kring cookies klickar du här.

Affärsutvecklande säljare sökes

Publicerad 2019-08-15, Nyheter | Tillsatta tjänster

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT.

Smekab Citylife går som tåget! Vi arbetar med produkter som förändrar världen och som får människor att trivas. Just nu rekryterar vi en Affärsutvecklande Säljare till vårt Göteborgskontor – världens chans för dig som vill arbeta med hållbara produkter och intressanta kunder i ett välmående bolag med trevliga kollegor.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Som säljare hos oss får du både stor frihet och mycket ansvar. Inom Smekab Citylife är vi EN säljenhet som hjälper, stöttar och lyfter varandra. Vad som är bäst för kunden är viktigast för oss därför arbetar vi både teambaserat och gränsöverskridande. Samtidigt innebär arbetet givetvis traditionell försäljning via telefon, e-post och personliga besök liksom kundaktiviteter, mässor och event. Du skickar egna offerter, går på avslut, rapporterar ditt arbete i vårt CRM-system och deltar när vi lägger vår säljbudget.

Tjänsten är på heltid med placering på vårt nya och trivsamma säljkontor i Göteborg (Grimbo). Du ingår i ett team om ett tiotal säljare som är placerade på våra kontor i Önnestad (HK), Stockholm, Göteborg och Jönköping. Du är ute och besöker kunder och föreskrivande aktörer flera dagar i veckan, så körkort (tjänstebil ingår) och en privat situation som möjliggör resande är en förutsättning. Uppskattningsvis rör det sig om 2-4 övernattningar per månad.

Kvalifikationer och personlighet
Vi söker dig som arbetar med (eller i närtid har arbetat med) försäljning av produkter B2B under minst två år. Relevant eftergymnasial utbildning är meriterande liksom erfarenhet av försäljning mot kommuner, byggbolag och föreskrivande led såsom arkitektkontor. Du talar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat och du är en van användare av CRM-system och MS Office.

Utmärkande för din personlighet är ditt engagemang, din positiva attityd, ditt affärsfokus och din känsla för laget. Du är superduktig på att knyta nya kontakter, utveckla befintliga kontakter och att komma till ett bra avslut för alla parter. För att trivas och kunna göra ett bra jobb hos oss är ett stort mått av flexibilitet, entreprenörsanda och samarbetsförmåga helt avgörande.

Kontakt och ansökan
I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Är du intresserad och stämmer in på profilen skickar du in en personlig presentation och ditt CV på svenska där du tydligt beskriver dina erfarenheter och kompetenser inom ovanstående områden och varför du är intresserad av tjänsten. Du ska också specificera ev. erfarenhet som kan vara extra relevant för den här tjänsten.
Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Heijmink via 070-554 03 42 alt. helena.heijmink@comcube.se eller Helena Fransson via 070-554 05 04.

Notera att vi arbetar med urvalet löpande! Ansök därför redan idag! Du ansöker om tjänsten genom att bifoga din personliga presentation och ditt CV via denna länk: https://comcube.varbi.com/se/what:job/jobID:283783/ Ansökningar tas endast emot via denna länk.

Välkommen med din ansökan!