Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av smekabcitylife.se. Godkänn.
 
Vill du läsa mer om vår policy kring cookies klickar du här.

Affärsutvecklande säljare sökes Stockholm

Publicerad 2020-11-24, Nyheter | Tillsatta tjänster

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT.

Smekab Citylife växer och ökar farten! Vi arbetar med produkter som förändrar världen och som får människor att trivas. Just nu rekryterar vi en Affärsutvecklande säljare till vårt Stockholmskontor – världens chans för dig som vill arbeta med hållbara produkter och intressanta kunder i ett välmående bolag med trevliga kollegor.

Arbetsuppgifter
I rollen som Affärsutvecklande säljare får du både stor frihet och mycket ansvar. Inom Smekab Citylife spelar vi alla i samma lag. Vi hjälper, stöttar och lyfter varandra i allt vi gör. Vad som är bäst för kunden är viktigast för oss därför arbetar vi både teambaserat och gränsöverskridande. Samtidigt innebär arbetet givetvis traditionell försäljning via Teams, telefon, e-post och personliga besök liksom kundaktiviteter, mässor och event. Du skickar egna offerter, går på avslut, rapporterar ditt arbete i vårt CRM-system och deltar när vi lägger vår säljbudget.

Tjänsten är på heltid med placering på vårt trivsamma säljkontor i Stockholm (Alvik) tillsammans med tre andra kollegor. Du ingår i ett team om ett knappt tjugotal säljare som är placerade på våra kontor i Önnestad / Skåne (HK), Stockholm, Göteborg och Köpenhamn. Du är ute och besöker kunder och föreskrivande aktörer flera dagar i veckan, så körkort (tjänstebil ingår) och en privat situation som möjliggör resande är en förutsättning. Uppskattningsvis rör det sig om en till tre övernattningar per månad.

Din profil
Utmärkande för din personlighet är ditt engagemang, din positiva attityd, ditt affärsfokus och din känsla för laget. Vi söker dig som ser värdet i att bygga långsiktiga relationer och utveckla befintliga och nya kunder. För maximal prestation har du en entreprenöriell ådra, där flexibilitet och samarbetsförmåga är helt avgörande.

Vi söker dig som:
• Har relevant produktsäljerfarenhet inom B2B. företrädelsevis inom; bygg, kommun och föreskrivande led såsom arkitektkontor
• Talar och skriver svenska och engelska obehindrat
• Har goda dokumenterade säljresultat
• Är en van användare av digitala mötesplattformar, CRM-system och MS Office

Vi erbjuder dig:
• En portfölj med innovativa tjänster och produkter med ett starkt hållbarhetsfokus
• Trevliga kollegor
• Ett utvecklande arbete i en central roll, där dina insatser är helt avgörande

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolens Rekryteringskonsult Daniel Bjerndal. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Daniel på 0720920963.

Urval sker löpande så ansök redan idag via denna länk:
https://www.saljpoolen.se/sv/annons/26769095-affarsutvecklande-saljare-smekab-stockholm?ps=sp

Välkommen med din ansökan!